Kaas-arrangement

Onze ambachtelijke kaasmakerij ligt verscholen in de kelders van het Ursulinenconvent te Eijsden. Samen met de brouwerij van de Breusters Brouwers is onze kaasmakerij gelegen aan  een rustiek proeflokaal.  Een sfeervolle entourage om te komen kijken én proeven!!

Onze kennis en passie over kaas delen we graag samen met u. Voor gezelschappen organiseren wij proeverijen, waarbij u een inkijk krijgt in de kaasmakerij en u heel wat te weten komt over het ambacht van kaasmaken. En niet onbelangrijk...  wij laten u graag proeven van onze verschillende  kazen.

Een arrangement bestaat uit:

  • introductiefilm over onze kaasmakerij en het productieproces
  • nadere toelichting over onze wijze van kaasmaken
  • proeverij met tenminste 3 verschillende kaassoorten, gecombineerd met lokale stroop, chutney, honing, jam en brood
  • Standaard serveren wij bij de proeverij thee, omdat deze warme drank uitstekend past bij kaas. Op verzoek kan dit ook met wijn of een lekker biertje van onze kloosterburen De Breuster Brouwers.

Duur: 90 minuten

Prijs: € 95,00 voor een gezelschap van 8 personen.

Elke volgende persoon € 8,50

We kunnen groepen ontvangen tot maximaal 25 personen. In overleg met u kan bovenstaand arrangement aangepast worden. Stuur ons aub een mail met uw wensen.

Het arrangement kan tevens georganiseerd worden met andere activiteiten in het klooster. U kunt hierbij denken aan een lunch, museumbezoek, een bierproeverij..